Colectare & Livrare URGENT

Tu ai prioritate ! 

LIVRAREA
Transportul de curierat rapid include un singur drum cautare, apelarea prin telefon a destinatarului, transmiterea confirmarii de primire expeditorului.
Timpul de așteptare pentru preluare sau livrare este de maximum 10 minute calculat din momentul în care curierul s-a prezentat la expeditor/destinatar. In caz contrar, coletul se va livra a doua zi.

AMBALAREA

Este esential sa impachetam articolele fragile cat mai bine posibil pentru a evita deteriorarea in timpul procesului de livrare.

Ambalarea corectă este responsabilitatea expeditorului.

Pentru expedierile care conțin produse de valoare mare, recomandăm să alegeti opțiunea de asigurare a fiecărui colet. Te rugăm să reții că dacă produsele vor fi deteriorate, suma despăgubită prin asigurare va fi plătită numai în cazul în care ambalajul a fost corespunzător pentru coletul expediat. Cererile de despăgubire, în cazul unui colet asigurat, vor fi acceptate numai dacă sunt însoțite de o factură validă sau un alt document din care reiese valoarea reală a produselor deteriorate.

LIMITARI ALE SERVICIULUI "URGENT"
Curier Cactus.ro își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de curierat "Urgent", cu obligația de a informa clientul despre acest fapt daca:
  • Timpul de așteptare pentru preluare sau livrare este de maximum 10 minute calculat din momentul în care curierul s-a prezentat la expeditor/destinatar. In caz contrar, coletul se va livra in aceeasi zi, dar la o alta ora sau a doua zi.
  • condiții meteo nefavorabile: ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod portocaliu, cod roșu, polei pe partea carosabilă, drumuri închise și/ sau impracticabile etc.;
  • număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, din cauza unor situații deosebite sau perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion, Paște, 1 si 8 martie etc.